"CECILIE" FÅR TERNINGKAST 5

Singelen "Cecilie får terningkast 5 og kåres til ukens singel! På kvinnedagen 8.mars lanserte Camilla singelen "Cecilie". "Cecilie" har nå fått terningkast 5 og blitt kåret til ukens singel av Stavanger Aftenblad. Nå gleder vi oss til å lansere videoen som i disse dager produseres ferdig av musikkvideokunstner Thomas Mortveit. Det er mye å glede seg over! Følg med :)

Foto: Morten Berentsen

Reianes & Myrås

Les mer

Reianes & Myrås

Kunstnerparet Camilla Maria Myrås og Kjell Reianes er begge tekstforfattere og låtskrivere med en rekke produksjoner bak seg. De to synger og spiller egenkomponerte sanger som har til hensikt å varme sjelen, dvele ved tankekors, bringe frem smilet og formidle musikalsk glede og opplevelse. Deres tradisjonelle «Epistelkonsert» som arrangeres hver jul i Bispekapellet ved Stavanger Domkirke har blitt en varm og fin tradisjon for byen. De har gjort en rekke turnéer og enkeltstående konserter sammen og høsten 2018 kommer deres første samarbeidsalbum.

Nyhetsarkiv

Årets epistelkonserter med Reianes & Myrås

Også denne julen ønsker vi velkommen til Epistelkonsert i Bispekapellet ved Stavanger Domkirke, der Reianes og Myrås formidler epistler rundt fortellinger om de tre vise menn. Hvem var de, hvor kom de fra og hvordan i all verden fant de veien hjem når de ikke lenger hadde noen stjerne til å vise vei?

Les mer

The Ipanema Ensemble

Mini turné med "The Ipanema Ensemble"

The Ipanema Ensemble er et lokalt forankret jazzensemble som består av profesjonelle improvisasjonsmusikere fra Norge og Irland. I begynneslsen av oktober legger The Ipanema Ensemble ut på en miniturné. Vi spiller følgende steder: 4. oktober - Vågensalen, Sandnes 5. oktober - Skapå Bar, Haugesund 7. oktober - Café Sting, Stavanger 8. oktober - Helgåleiren, Ogna

Les mer

Vin Extravaganza

Hva forbinder du med et glass vin? Smak, aroma, farge, tradisjon, stemning, god mat, musikk, godt selskap…. Vin Extravaganza ønsker å ta deg med inn i den gode stemningen, og la deg få smake på forskjellige viner, presentert av en vinekspert. Lydkulisser, lys og musikk er med på å forsterke smaksopplevelsen, og gjøre det hele til en uforglemmelig kveld. Det blir også plass til den gode samtalen.

Les mer

Reianes & Myrås

Reianes & Myrås på Spaserstokken-turné

Uke 16 og 17 legger Reianes & Myrås ut på turné i regi av "Den kulturelle spaserstokken". De skal holde hele 20 konserter på sykehjem og dagsenter i Stavanger Kommune.

Les mer