Foto: Morten Berentsen

Reianes & Myrås

Kunstnerparet Camilla Maria Myrås og Kjell Reianes er begge tekstforfattere og låtskrivere med en rekke produksjoner bak seg. De to synger og spiller egenkomponerte sanger som har til hensikt å varme sjelen, dvele ved tankekors, bringe frem smilet og formidle musikalsk glede og opplevelse. Deres tradisjonelle «Epistelkonsert» som arrangeres hver jul i Bispekapellet ved Stavanger Domkirke har blitt en varm og fin tradisjon for byen. De har gjort en rekke turnéer og enkeltstående konserter sammen og høsten 2018 kommer deres første samarbeidsalbum.

Les mer

Vin Extravaganza

Hva forbinder du med et glass vin? Smak, aroma, farge, tradisjon, stemning, god mat, musikk, godt selskap…. Vin Extravaganza ønsker å ta deg med inn i den gode stemningen, og la deg få smake på forskjellige viner, presentert av en vinekspert. Lydkulisser, lys og musikk er med på å forsterke smaksopplevelsen, og gjøre det hele til en uforglemmelig kveld. Det blir også plass til den gode samtalen.

Les mer

The Ipanema Ensemble

The Ipanema Ensemble

The Ipanema Ensemble er et lokalt forankret jazzensemble som består av profesjonelle improvisasjonsmusikere fra Norge og Irland. Bandet ble dannet våren 2015 av gitarist/komponist og arrangør Phil Mc Dermott.

Les mer

Vær Hilset Karin Boye

Tvil, uro, angst, forbudt kjærlighet, krig og jødehat var alle problemstillinger hun fikk tett innpå livet. Av sine samtidige ble hun betraktet som en revolusjonær. Men på innsiden lider hun av usikkerhet og famler i eget indre mørke. Dette er en musikalsk forestilling bygd opp rundt 12 av Boye’s dikt. Arrangementene er overraskende, sarte, dynamiske og til tider dramatiske.

Les mer